Κοινωνία

Στην εκπομπή “Ανοιχτές Σελίδες” ο αείμνηστος Ζωγράφος-Αγιογράφος Φώτη Κόντογλου

185views

Στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή Ανοιχτές Σελίδες με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου μπορείτε να παρακολουθήσετε το τριτο αφιέρωμα στον μεγάλο μας Ζωγράφο-Αγιογράφο αείμνηστο Φώτη Κόντογλου.

Στο αφιέρωμα αυτό συμμέτέχουν με την κατωθι σειρά. 1) Αφήγηση Κώστας Καστανάς, Ηθοποιός-Σκηνοθέτης 2) Κίσσας Σταμάτης Πρωτομάστορ της μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας. 3)Συνέντευξη της Δρ Μαράης Γεωργούση Ιστορικού Τέχνης και πρώην διδάσκουσας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο από το Ιδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή μιλούν Κυριάκος Κουτσομάλης Πρόεδρος του Ιδρύματος. Κατερίνα Μούσουρα Υπεύθυνη επικοινωνίας του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Κορμάς Υπεύθυνος Συντονισμού Ξεναγήσεων του Ιδρύματος. 4)Θεοδώρα Γιαννίτση Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού της Μόσχας. 5) Βασίλης Αγροκώστας Καθηγητής Μουσικολόγος

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.