Πολιτική

“Στενό μαρκάρισμα” Ανουσάκη -Κατσιγιάννη σε Σάββα Σαββαόγλου… στο μαγειρείο του Τζιβρά

324views

Δεν καταλαβαίνουν ούτε από Σαρακοστή ούτε από τίποτα οι Ανουσάκης -Κατσιγιαννης. Ακόμα κι αυτές τις άγιες μέρες, της ..νηστείας, εντείνουν τις παρασκηνιακές κινήσεις τους για την ενίσχυση και την διεύρυνση της νέας παράταξης “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον” που όπως όλα δείχνουν θα είναι η ανερχόμενη δύναμη απέναντι στην δημοτική αρχή Μιχαλάτου.

Και φυσικά, από τον κύκλο των στελεχών που δέχονται το πολιτικό “φλερτ”, με σκοπό να ενδώσουν και ενταχθούν στην νέα δημοτική παράταξη, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Σάββας Σαββαογλου. Ήδη ο στενός πολιτικός του περίγυρος (Νίκος Παπαδατος, Αθήνα Αυγουστατου, Γιώργος Τζωρτζάτος, Αντώνης Γεωργόπουλος, ΚατερίναΑλεξανδρή κ.α.) έχει προσχωρήσει και μετέχει στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών στο Δήμο Αργοστολίου… Πόσο λέτε λοιπόν να αντέξει ακόμα ο Σάββας;

Αξίζει: Πάντως ένας περαστικός φίλος βλέποντας το νηστίσιμο σαρακοστιανό μενού, μονολόγησε αυθόρμητα, “μετά τη νηστεία έρχεται η Ανάσταση…”!

Αναδημοσίευση από το ekefalonia

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.

Leave a Response

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.