Πολιτική

“Στα πόδια” του Σπύρου Γασπαρινάτου έχουν πέσει οι Παρίσης και Κωνσταντάκης για να αναλάβει την επικοινωνία των υπολειμμάτων της ‘ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ”

723views

Μεγάλο πρόβλημα έχουν οι Παρίσης και Κωνσταντάκης καθώς μετά την αποχώρηση της ομάδας Ανουσάκη έχουν ξεμείνει από πολιτικά στελέχη ικανά να χαράξουν πολιτική στρατηγική , επικοινωνιακή πολιτική ή έστω και να μπορούν να γράψουν απλά μια ανακοίνωση για λογαριασμό των υπολειμμάτων της “ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ” .

Ο Άγγελος Κωνσταντάκης ως γνωστόν δεν μ,πορεί να αρθρώσει πολιτικό λόγο, ο Λιάς ο Κουρκουμέλης ακόμα χειρότερα ενώ ο Γιάννης Λυκούδης ενώ δεν έχει την απαιτούμενη πολιτική προϋπηρεσία ή εμπειρία για κάτι τέτοιο.

Κατόπιν των παραπάνω οι Παρίσης και Κωνσταντάκης “έχουν πέσει στα ποδάρια” του Σπύρου Γασπαρινάτου προκειμένου να του βοηθάει έστω και λίγο , να τους γράφει έστω ένα δελτίο τύπου σε κανονικά ελληνικά.

Ο Σπύρος Γασπαρινάτος από την πλευρά του ναι μεν θέλει να τους αποφύγει γιατί δεν θέλει να ταυτιστεί με τους “καμένους”, από τη άλλη όμως , όπως γνωρίζουν οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ , έχει τις “υποχρεώσεις του” στον παλαίμαχο Παρίση οπότε κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία τους υποσχέθηκε πως που και που θα τους “δίδει μία χείρα βοηθείας”.

Ε ρε που κατάντησε η άλλοτε κραταιά παράταξη που τώρα πια είναι μια “σφραγίδα” , ένα “πουκάμισο αδειανό”…

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.