Πολιτική

Σπύρος Καγκάδης: Θα είναι άδικο να μην βγει καμιά γυναίκα Περιφερειάρχης στην Ελλάδα!

187views
Θα είναι άδικο να μην βγει καμιά γυναίκα Περιφερειάρχης στην Ελλάδα!
Αυτό που δυστυχώς παρατηρήσαμε όλοι, άνδρες και γυναίκες, στον πρώτο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών στην Ελλάδα που μόλις διεξήχθησαν ήταν η σχεδόν παντού επικράτηση ανδρών στις ηγετικές θέσεις των Περιφερειών της χώρας μας!
Μοναδική εξαίρεση δυστυχώς στον παραπάνω κανόνα υπήρξε η πραγματική “αντάρτισσα” στην κοινωνική αδικία για το 51% των γυναικών που πρέπει να αποτελούν το πληθυσμό της πατρίδας μας αξιοπρεπή εκλογική εμφάνιση της νυν και ελπίζουμε μελλοντικής Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα Τσαγκαροπούλου!
Ως τούτο, η ανάγκη της νίκης της Ρόδης Κράτσα Τσαγκαροπούλου, που υπερτερεί αντικειμενικά σ’ όλα τα πολιτικά προσόντα της του άνδρα πολιτικού αντιπάλου της Ιωάννη Τρεπεκλή, με λαμπρή καριέρα στην Ευρωβουλή και στα αποτελέσματα της στην ηγεσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων υπέρ των κατοίκων των νησιών μας, θα πρέπει να θεωρηθεί μονόδρομος και για την ισότητα μεταξύ γυναικών και ανδρών στην Ελλάδα μας!
Ακόμα, δεν θέλω να φανταστώ, πέρα από φανερές ή κρυφές πολιτικές στήριξης άλλων Περιφερειακών συνδυασμών που τυχόν προκύψουν, πως το 51% των γυναικών που αποτελούν το πληθυσμό των Ιονίων Νήσων μας μαζί με εμάς τους ιστορικά Ευρωπαίοι στο πνεύμα άνδρες της πάντα προοδευτικής Περιφέρειας μας που δεν υποτάχτηκε στους Οθωμανούς Κατακτητές δεν θα ψηφίσει την Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου στις ερχόμενες τελικές Περιφερειακές Εκλογές της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023!
Τέλος, το παραπάνω πολιτικό σενάριο, εκτός από άδικο για την πραγματική ηγετική προσφορά της Ρόδης Κράτσα Τσαγκαροπούλου στους κατοίκους των Ιονίων Νήσων και τη μελλοντική ανάπτυξη τους, θα ήταν και μια κοινωνική οπισθοδρόμηση που θα οδηγούσε όχι μόνο τα Ιόνια Νησιά μας αλλά και όλη την Ελλάδα μας αιώνες πίσω!
Σπύρος Καγκάδης
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.