Πολιτική

Σπύρος Καγκάδης: Αυτή την Κυριακή ψηφίζουμε Ελευθέριο Στελλάτο στο συνδυασμό της Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου

57views
Αυτή την Κυριακή ψηφίζουμε Ελευθέριο Στελλάτο στο συνδυασμό της Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου ως εγγύηση για την περαιτέρω ανάπτυξη μας!
Καμία ψήφος και κανένας σταυρός δεν πρέπει να πάει χαμένος αυτή την κρίσιμη για το μέλλον των νησιών μας Κυριακή 8/10 καθώς πρέπει να ψηφίσουμε όλοι σε υψηλή θέση στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Ελευθέριο Στελλάτο στο συνδυασμό της μαχήτριας για τα Ιόνια Νησιά μας και μοναδικής γυναίκας Περιφερειάρχη στην Ελλάδα Ρόδης Κράτσα Τσαγκαροπούλου (Ιόνιο Δυνατά! Κάθε νησί ψηλά).
Αποτελεί από καιρό τεκμηριωμένη άποψη μου πως ο ιδανικός με τις λαμπρές σπουδές και εργασιακή εμπειρία του Ελευθέριος Στελλάτος μαζί με τη γυναίκα φαινόμενο στην πολιτική ζωή της Ελλάδας Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου αποτελούν βέβαιη εγγύηση για την περαιτέρω μεγάλη ανάπτυξη της Κεφαλονιάς και των Ιονίων Νήσων γενικότερα!
Τέλος, η Κεφαλονιά και Ιόνια Νησιά μας δεν γυρίζουν πίσω αλλά θα πάνε μόνο μπροστά με την Ρόδη Κράτσα και τον Ελευθέριο Στελλάτο!
Σπύρος Καγκάδης
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.