Πολιτική

Σπύρος Γασπαρινάτος : Το “golden boy” με το “Τesla” των εξήντα χιλιάδων ευρώ που νομίζει πως η πολιτική είναι “χόμπι των νεόπλουτων”!

2.3kviews

Κακό πράγμα ο νεοπλουτισμος…Τυφλώνει τον άνθρωπο και νομίζει πως μπορεί να σηκώσει περισσότερα βαρη απ’ όσα αναλογούν στις πλάτες του και στο εν γένει μέγεθος του σε όλα τα επίπεδα .

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της κατηγορίας είναι ο αποτυχών υποψήφιος για το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς Σπύρος Γασπαρινάτος που δεν μπορεί να καταλάβει πως άλλο πράγμα να “σιτιζεσαι” ευρισκόμενος στο παρασκήνιο της πολιτικης κι άλλα να μπαίνεις μπροστά οπότε το παιχνίδι είναι “για μεγάλα παιδιά ” κι εκεί δεν χωράνε “golden boys ” με “Τesla” εξήντα χιλιάδων Ευρώ.

Το υπερμοντέρνο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Tesla ειδικό για “golden boys” μόνο που κάποιος πρέπει να πει στο Σπύρο Γασπαρινάτο ότι η Κεφαλονιά δεν σηκώνει άλλους νεόπλουτους στα κοινά της

Πάντως , μετά τις γιορτές, το όνομα Σπύρος Γασπαρινάτος θα απασχολήσει την επικαιρότητα αφού είναι αρκετοί αυτοί που θεωρούν ότι τέτοια φαινόμενα πρέπει να παταχθούν εν τη γενέσει τους αφού αρκετά πια με τα πρόσωπα “αποτομου πλουτισμού ” στα κοινα των νησιών μας.

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.