Ελλάδα-Διεθνή

Σκύλος σε χειραποσκευή – Απίστευτο εύρημα σε έλεγχο αεροδρομίου

153views

Σκύλος ξεχάστηκε σε σακίδιο, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί από τους υπαλλήλους του ελέγχου αποσκευών σε αεροδρόμιο του Ουινσκόνσιν των ΗΠΑ.

Οι έλεγχοι στις βαλίτσες των επιβατών αεροπορικών πτήσεων συχνά κρύβουν εκπλήξεις, κάτι που επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά στο Ουισκόνσιν.

Συγκεκριμένα, σκύλος ξεχάστηκε σε χειραποσκευή και πέρασε από το μηχάνημα ελέγχου με ακτίνες του περιφερειακού αεροδρομίου στο Μάντισον, όπως ενημέρωσε η αμερικανική Διοίκηση Ασφάλειας Μεταφορών (TSA).

Τα ζώα κανονικά πρέπει να αφαιρούνται από τις τσάντες μεταφοράς και αυτές να περνούν άδειες από το μηχάνημα, διευκρίνισε η TSA, μη θεωρώντας αυτονόητη την πράξη.

«Όταν ταξιδεύετε με οποιοδήποτε ζώο, ενημερώστε την αεροπορική σας εταιρεία και μάθετε τους κανόνες της», πρόσθεσε.

Η παράξενη αυτή ανακάλυψη ήρθε λίγο μετά τον εντοπισμό μιας γάτας, παγιδευμένης σε βαλίτσα στο αεροδρόμιο Τζον Φ. Κένεντι της Νέας Υόρκης.

ΠΗΓΗ https://www.athensvoice.gr/

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.