Πολιτική

Σκληρές δηλώσεις Ανουσάκη από Ομαλά για Ματιάτο : “Είναι ντροπή που είναι αντιδήμαρχος του Μιχαλάτου-Ήλθε η ώρα της αλλαγής φρουράς και στα Ομαλά”

709views

Με αντιπροσωπεία του συνδυασμού του παρέστη ο επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον ” Νίκος Ανουσάκης στην Γιορτή της Ρομπολας στα Ομαλά.

Μαζι του ήταν ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς Γιώργος Τζωρτζάτος , ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς Μάκης Παπαναστασατος , τον αντιστράτηγο Π.Σ. εν αποστρατεία Νίκο Γαλιατσάτο, την δικηγόρο Πέρυ Ξυδιά , τον μηχανολόγο μηχανικό Κοσμά Κατάνια , την τεχνολογο Κατερίνα Γαλιατσάτου , τον έμπορο Μάκη Αραβαντινό .

Εν συνεχεία ο Νίκος Ανουσάκης προέβη σε σκληρές δηλώσεις κατά του αντιδημάρχου των Ομαλών Σπύρου Ματιατου λέγοντας :” Είναι ντροπή που κάνει τον αντιδήμαρχο του Μιχαλάτου. Δεν είναι δυνατόν να παραμένει ο ίδιος αντιδήμαρχος στην περιοχή ανεξαρτήτως του εκλογικού αποτελέσματος. Αυτά βλέπει ο κόσμος κι αποστρέφεται την πολιτική, φτιάχνουμε νεανικό ψηφοδέλτιο ειδικά στα Ομαλά για να επέλθει αλλαγή φρουράς”.

Όπως όλα δείχνουν το θερμόμετρο στα δημοτικά αρχίζει να ανεβαίνει αφού σε ένα χρόνο έχουμε εκλογές της Αυτοδιοίκησης.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.