Πολιτική

Σε ρόλο “Δελαπατρίδη” ο Παρίσης-Επειδη δεν μπορεί να ανακοινώσει στελέχη και υποψηφίους για τον Οκτώβριο του 2023 , καλεί για “ξεκάρφωμα” την Τετάρτη στο “Grande” παλιούς φίλους “για ένα κρασί” εν είδει “πολιτικού μνημοσύνου”!

415views

Και τι δεν σκέφτεται ο απόμαχος της τοπικής πολιτικής σκηνής Αλέκος Παρίσης για να δώσει την εικόνα πως …”ακόμα έχει παράταξη”.

Επειδή δεν μπορεί με τίποτα να ανακοινώσει τους υποτιθέμενους εβδομήντα υποψηφίους που τάχα έχει για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 κι επειδή οι λίγοι που του έχουν πει “ναι” είναι μειωμένης πολιτικής βαρύτητας , τι σκέφθηκε αυτός κι ο Άγγελος Κωνσταντάκης για “ξεκαρφωμα” ;

Να καλέσει ο βετεράνος Αλέκος παλιούς φίλους κι ανθρώπους “που του έχουν κάποια υποχρέωση” την Τετάρτη που έρχεται στο ξενοδοχείο “Grande” τάχα … “για ένα κρασί “, όπως τους λέει χαρακτηριστικά ο Αλέκος , στην πραγματικότητα όμως το κάνει για “θολώσει τα νερά” και να κρύψει πως ελάχιστοι πραγματικοί πολιτικοί παράγοντες τον ακολουθούν πια .

Ας αφήσει λοιπόν ο Παρίσης τα κόλπα και τα “πολιτικά μνημόσυνα ” με ψάρι και κρασί κι ας δημοσιοποιήσει επιτέλους ποια πρόσωπα θα αποτελέσουν εστω σε ένα μεγάλο ποσοστό την υποτιθέμενη παράταξη του.

Προσοχή : Όχι ποιοι τον αγαπούν , του “έχουν υποχρέωση ” κ.ο.κ . Ποιοι θα “κατέβουν ” μαζί του τον Οκτώβριο του 2023 . Απλά , καθαρά και δημόσια . Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά και μόνο για να γελάνε στα πολιτικά στέκια με τον 85χρόνο που θέλει ακόμα εξουσία !!!

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.