Πολιτισμός

Σε ξέφρενους Καρναβαλικούς ρυθμούς φέτος το Αργοστόλι-Μεγάλη συμμετοχή καρναβαλιστών

314views

Μία ξέφρενη πραγματικά καρναβαλικη παρέλαση ζήσαμε φέτος στο Αργοστόλι με τον καιρό να είναι σύμμαχος και τον κόσμο να έχει συγκεντρωθεί από νωρίς στην κεντρική πλατεία Βαλλιάνου για να διασκεδάσει και να γελάσει με την ψυχή του. Αυτή άλλωστε είναι και η ουσία του Καρναβαλιού, κέφι, σάτυρα και πολύ χορός.

Το σύνθημα δεν άργησε να δωθεί και οι χιλιάδες καρναβαλιστές μικροί και μεγάλοι που συμμετείχαν, εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι η φετινή συμμετοχή στο Καρναβάλι ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με απίθανες και διασκεδαστικές μασκαράτες και άρματα γεμάτα έμπνευση και γέλιο ξεχύθηκαν στην πλατεία και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον αλλά και την πολύ καλή διάθεση του κόσμου μέχρι και τη λήξη του.

Οι παρουσιαστές Βανια Σαμόλη και ο Κυριάκος Κυριακόπουλος έφεραν την “Ειρήνη” σε όλο το Αργοστόλι τουλάχιστον, με μεγάλη επιτυχία ενώ μαζορέτες και Βραζιλιάνες χορεύτριες άνοιξαν ρυθμικά την παρέλαση μαζί με την ομάδα θεάτρου δρόμου «Theatro-Theama» αποτελούμενη από με performer, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ και φουσκωτές κινούμενες φιγούρες εμπνευσμένες από κινούμενα σχέδια.

Μπράβο στους διοργανωτές αλλά και σε όσους συμμετείχαν.

Και του χρόνου!

 

 

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.