Πολιτισμός

Σε μια φαντασμαγορική βραδιά γεμάτη εκδηλώσεις άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία Βαλλιάνου

196views

Με ιδιαίτερη επιτυχία άνοιξε τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι, ένας πετυχημένος θεσμός που είχε λείψει τα προηγούμενα χρόνια με το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης σε συνεργασία με το Δήμο Αργοστολίου να τον επαναφέρουν σε μια προσπάθεια τόνωσης της τοπικής οικονομίας αλλά και της κοινωνίας.

Την παρουσίαση της εκπληκτικής βραδιάς είχαν αναλάβει η Ελένη Λοκυέρη και η Δέσποινα Λάσκαρη.

Με μια πραγματικά φαντασμαγορική βραδιά με ρίψη πυροτεχνημάτων που ακολούθησε το άναμμα του μεγάλου Χριστουγεννιάτικου δέντρου μπήκαμε και επίσημα στο εορταστικό κλίμα με το σύνθημα για την έναρξη των εκδηλώσεων να δίνουν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός που χαιρέτισαν δίνοντας τις εγκάρδιες ευχές τους για τις γιορτές.

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου που γέμισε την κεντρική πλατεία Αργοστολίου ενισχύει ακόμα περισσότερο την επιτυχία της εκδήλωσης με την Φιλαρμονική του Δήμου Αργοστολίου “Διονύσιος Λαυράγκας” να παίζει χριστουγεννιάτικες μελωδίες ενώ αμέσως μετά τη θέση της στην σκηνή πήραν η Παιδική  και η Γυναικεία Χορωδία  του Δήμου Αργοστολίου.

Στη σκηνή ανέβηκαν τα νέα ταλέντα της Σχολής Χορού Ελισάβετ Λιβιεράτου που χόρεψαν σε ρυθμούς χρυστουγεννιάτικους εισπράττοντας το θερμό χειροκρότητα.

Η συνέχεια πιο δυναμική με την Athena να ξεσηκώνει το Αργοστόλι τραγουδώντας πολλές γνωστές επιτυχίες ενώ επίλογο στην εξαιρετική εκδήλωση έδωσε το νεανικό ποπ και ροκ συγκρότημα των Enorasis με τις επιτυχίες τους.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης και ο Βίκτωρ Ρουχωτάς. Η κεντρική πλατεία Αργοστολίου μετά από πολύ καιρό γέμισε χρώμα και φως με τα πολύχρωμα και στολισμένα σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου χωριού αλλά και τα πολλά παιχνίδια που είχαν τοποθετηθεί.

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.