ΚοινωνίαΠολιτισμός

Σε μία εκπληκτική βραδιά έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φωκάτων

159views

Μία εκπληκτική βραδιά απολαύσαμε χθες το βράδυ από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φωκάτων με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το 2024 στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος”.

Η υπέροχη πραγματικά εκδήλωση που είχε ετοιμάσει ο Πρόεδρος Νίκος Φωκάς αλλά και τα μέλη του Συλλόγου ξεκίνησε με τους κανταδόρους της Χορωδίας και Μαντολινάτας του Δήμου Αργοστόλιου και μαέστρο τον Σπύρο Θεοτοκάτο.

Στη συνέχεια ανέβηκαν στην σκηνή μέλη του χορευτικού τμήματος του Δήμου Πατρέων με υπεύθυνο τον Χρήστο Γιαννόπουλο ο οποίος βρέθηκε στην Κεφαλονιά μετά από πρόσκληση του Νίκου Φωκά προσφέροντας του στο κλείσιμο της βραδιάς πολλά αναμνηστικά δώρα όπου παρουσίασε πολλούς χορούς από την Ανατολική Ρωμιλία ενώ ο έκλεισε και την εκδήλωση με τον Ζορμπά.

Αμέσως μετά τη σκυτάλη πήρε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φωκάτων παρουσιάζοντας ένα διασκεδαστικό δρώμενο και πολύ χορό απο την Κεφαλονιά και όχι μόνο. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε αναδρομή στις δράσεις του Συλλόγου Φωκάτων εντός και εκτός Κεφαλονιάς με ένα βίντεο που είχε ετοιμάσει ο “Kefalonitis”.

Από την χθεσινή εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εθελοντές αιμοδότες των Φωκάτων που χαρίζουν ζωή σε συμπολίτες μας που το εχουν ανάγκη προσφέροντας τακτικά αίμα και τους οποίους τίμησε ο Πρόεδρος Νίκος Φωκάς καθώς και το προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνία για την σημαντική προσφορά τους.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε και έκοψε ο ιερέας π. Κωνσταντίνος Τζουβέκας μαζί με πλήθος άλλων ιερέων.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του αρκετός κόσμος καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής, η Περιφερειακή Σύμβουλος Γιάννα Κουλουμπή, η Αντιδήμαρχος Λειβαθούς Κρυσταλία Μιχαλάτου, η οποία μετέφερε και τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου. Ο Δήμαρχος Σάμης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο διοικητής της Τροχαίας Γιώργος Ισαουί, ο πρόεδρος του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Κώστας Γρηγορόπουλος, ο σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα πολιτισμούΒίκτωρ Ρουχωτάς, ο διοικητής του ΓΝ ΚεφαλονιάςΔημήτρης Μαρτίνης, ο Γεράσιμος Γαλανός και ο πρωην περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Γαλιατσάτος.

Εμείς από τη μεριά μας να εκφράσουμε τα συγχαρήτηρια μας στον Πρόεδρο Νίκο Φωκάς και να του ευχηθούμε Καλή Χρονιά!

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.