Πολιτική

Σε κλίμα ενθουσιασμού έγινε η πρώτη μεγάλη συνάντηση ολόκληρου του ψηφοδελτίου της “ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ”

231views

Την Πέμπτη 14/9, στις 7.00μμ, στην αίθουσα δεξιώσεων του MYTHOS +ESTIASIS, έγινε η πρώτη συνάντηση ολόκληρου του ψηφοδελτίου της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, τόσο των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων όσο και των υποψηφίων των τοπικών κοινοτήτων.

Την αίθουσα κατέκλυσαν περισσότεροι από 250 υποψήφιοι του συνδυασμού και πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και διάχυτης αισιοδοξίας.

Στην συνάντηση μίλησε ο Δήμαρχος, Θεόφιλος Μιχαλάτος, που απαρίθμησε τόσο το έργο που επιτελέσθηκε, όσο και τους στόχους της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου για τον συνδυασμό.

Ζήτησε από όλους τους υποψήφιους ευπρέπεια, ταπεινότητα και πολιτικό διάλογο με την κοινωνία, χωρίς άγονες αντιπαραθέσεις.

Το επόμενο ανοικτό ραντεβού και η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου με προσκεκλημένους τους πολίτες, ορίσθηκε την Κυριακή 17/9 στις 7.30μμ στο Κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης».

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.