Πολιτική

Σε αυτόφωρη διαδικασία ο Σπύρος Γασπαρινάτος- Τον αναζητά η αστυνομία κατόπιν μήνυσης εις βάρος του από το “portoni.gr” για ψευδή καταμήνυση σε συκοφαντική δυσφήμιση

1.9kviews

Υπό αναζήτηση από την Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται το μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης  Σπύρος Γασπαρινάτος ήδη από τις 3 μμ της σημερινής ημέρας στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας κατόπιν μήνυσης που υπέβαλε είς βάρος του το portoni.gr για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση. Εάν ο Σπύρος Γασπαρινάτος δεν παραδοθεί στην Αστυνομία θα είναι καταζητούμενος μέχρι αύριο τα μεσάνυχτα όπως προβλέπει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Προφανώς ο κ. Γασπαρινατος δεν είχε αντιληφθεί ότι η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ότι οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι έχουν κάθε δικαίωμα τόσο να ελέγχουν τόσο την περιουσιακή και οικονομική κατάσταση δημοσίων προσώπων όσο και να χρησιμοποιούν δηκτικους και σκληρούς χαρακτηρισμούς για αυτά.

Η συνέχεια στα δικαστήρια!

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.