ΚοινωνίαΟρθοδοξία

Σεμινάριο Α’ Βοηθειών στα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς

60views

Σ.Α.Ε.Κ. Γ.Ν. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Α΄ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΜΑΙΟΥ 2024

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 1 Μαΐου 2024 Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς» στο Λιβάδι Παλλικής , από την εκπαιδευτική ομάδα της της Ανώτερης Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας.

Αυτή αποτελείτο από τον κ. Αναστάσιο Ζαπαντη, Ιατρό, Χειρουργό – Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας και την καθηγήτρια της Σχολής κ. Αναστασία Σπυράτου. Παρεβρέθηκε και ο Διευθυντής της Σχολής κ. Μοντεσάντος Νικόλαος.

Συνεχίζουμε την ενημέρωση των Εκπαιδευτικών μονάδων όλων των βαθμίδων τόσο των μαθητών όσο και των καθηγητών καθώς και των φορέων και αθλητικών σωματείων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης στα πλαίσια της αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών.

Σας ευχόμαστε καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση με αγάπη, υγεία και ευτυχία!

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.