Πολιτική

“Σεισμός”:Ο Σπυρονικόλας Σολωμός προσχώρησε στην παράταξη Ανουσάκη -Παρούσα και η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννα Κουλουμπή μαζί με την τοπική ΟΝΝΕΔ στην εκδήλωση Ανουσάκη

692views

“Σεισμό” στο τοπικό πολιτικό σκηνικό προκαλεί η προσχώρηση στην παράταξη Ανουσάκη “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον” του πρώην αντιδημάρχου του Παρίση στην περιοχή Ελειού-Πρόννων Σπυρονικόλα Σολωμού .

Ο κύριος Σολωμός δήλωσε πως “δεν ήθελε αρχικά να ανακατευτεί αλλά η προσχώρηση στην παράταξη Ανουσάκη είναι επιτακτική ανάγκη για να φύγει η διαπλοκή από την Κεφαλονιά “. Παράλληλα αίσθηση προκάλεσε η δυναμική παρουσία στην εκδήλωση της Προέδρου της τοπικής Νέας Δημοκρατίας Γιάννας Κουλουμπί μαζί με ολόκληρο κλιμάκιο της τοπικής ΟΝΝΕΔ που έδωσε τον τόνο .

Ακόμα Ανουσάκης ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες με την παράταξη του του διδακτορος χημείας Ευάγγελου Πολλάτου ,της δικηγόρου Αλεξανδρας Αποστολατου , της νοσηλευτριας Σταματιας Παπαδάτου .

Παρόντες ήταν από τα υπόλοιπα στελέχη του συνδυασμου του η παιδίατρος Αλεξία Βίντερ, ,ο δημοτικος σύμβουλος φυσικοθεραπευτής Νίκος Παπαδατος , ο δικηγόρος Μάκης Παπαναστασάτος , ο πρώην Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος , ο πρώην Λιμενάρχης Γιώργος Καλιτσουνάκης, η δικηγόρος Μέμη Θεοδωρακάτου, η δικηγόρος Πέρυ Ξυδιά , ο πρώην Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Μιχάλης Μαρκάτος , ο ταμίας του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Μενέλαος Τουμαζάτος , ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Κεφαλονιάς Αντώνης Γεωργόπουλος , ο πρώην αντιδήμαρχος Λειβαθούς επιχειρηματίας Ανδρέας Μαρκαντωνάτος , ο αυτοκινητιστής Δημήτρης Γαβριελάτος (“Γάβρος”), η φιλόλογος Μαρίνα Μηνιάτη , η ομογενής Πώλα Κοσμετάτου, ο πρώην δημοσιογράφος Μιλτιάδης Γεωργάτος, ο κτηνοτρόφος Χαράλαμπος Λουκανάρης κ.α.

Ο κ. Ανουσάκης επανέλαβε πως αν εκλεγεί τον τομέα του τουρισμού θα αναλάβει η καταξιωμένη τουριστική πράκτορας Κούλα Ζαμπέλη με το επιτελείο της (Φαίη Βαρδαραμάτου κ.λ.π.).

 

Επίσης το παρόν έδωσε ο Πρόεδρος του ΝΟΑ και τοπικός σύμβουλος Αργοστολίου Λουκάς Νιφοράτος , που μίλησε με θερμά λόγια για τον Νίκο Ανουσάκη , το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Παναγής Έρτσος που επίσης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην παράταξη Ανουσάκη, ο δημοτικός σύμβουλος Ληξουρίου Αλέξης Μοσχονάς και ο δημοτικος σύμβουλος Σάμης Παναγής Κοκόλης που δήλωσαν ότι και από την πλευρά τους θεωρούν πως η εκλογή της παράταξης Ανουσάκη είναι αναγκαία για όλο το νησί κι όχι μόνο για το Δήμο Αργοστολίου .

 

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Ανουσάκης στην φιλία που τον συνδέει με τον παρόντα Γεράσιμο Γαλιατσάτο από την Λάσση . Εντύπωση έκανε η παρουσία του συνταξιούχου ανώτατου κρατικού υπαλλήλου Παναγιώτη Ιγγλέση, ο καπετάνιος Ανδρέας Αμπατίελος από τις Κεραμειές, του καταξιωμένου μουσικού Λαμπρογιάννη Πεφάνη , του τουριστικού πράκτορα Βαγγέλη Κουλουμπή αλλά και του κτηνοτρόφου Μάκη Αυγουστινιάτου από τον Αγκώνα ενώ την τιμητική του είχε και ο κλάδος των αυτοκινητιστών αφού έδωσαν το παρόν ο Γιώργος Δάφνος και ο Διονύσης Βαλλιανάτος .

Από τον τομέα των επιχειρηματιων ήταν παρόντες ο Τάσος Τάψας , ο παλιός εστιατόρας της Λάσσης Διονύσης Καλούρης και ο ξενοδόχος Νώντας Ξενόπουλος ενώ ο κ. Ανουσάκης σημείωσε στα θετικά της εκδήλωσης την παρουσία του Επίμαχου Παπαδάτου απο τον Κατελειό .

Τέλος ο κ. Ανουσάκης δήλωσε η παράταξη του είναι αυτή που θα δώσει την τελική μάχη με το “κύκλωμα Μιχαλάτου “, όπως το αποκάλεσε και εξέφρασε την πεποίθησή του πως στον δεύτερο γύρο θα υπάρξει εκλογικό τσουνάμι κατά της κυριαρχίας του ολιγάρχη Δημάρχου Αργοστολίου όπως για άλλη μια φορά χαρακτήρισε ειρωνικά τον Θ. Μιχάλατο.

Τη μουσική επένδυση της εκδήλωσης είχε ο dj Βαγγέλης Παγουλάτος. Οι φωτό είναι από το ekefalonia.gr

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.