Οικονομία

Σήμερα η ενημερωτική εκδήλωση για φορολογικά και εργατικά ζητήματα στο Επιμελητήριο με ομιλητές τους Γ. Καββαθά και Β. Καμπάνη

39views

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΒΒΑΘΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΜΠΑΝΗ-

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ

Το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης διοργανώνει ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση με θέματα φορολογικά και εργατικά που απασχολούν τις επιχειρήσεις μέλη του.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΒΕ, Γεώργιος Καββαθάς και ο Πρόεδρος της ΠΟΦΕΕ, Βασίλης Καμπάνης.

Ειδικότερα θα συζητηθούν:

  • Διασύνδεση ταμειακών μηχανών και pos.

  • Εφαρμογή του συστήματος διασύνδεσης στα εστιατόρια και τρόποι αντιμετώπισης των πρακτικών προβλημάτων που ανακύπτουν.

  • Εφαρμογή ψηφιακής κάρτας εργασίας.

  • Εφαρμογή της συλλογική σύμβασης εργαζομένων επισιτιστικών καταστημάτων.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης «Μαρία Σκλαβουνάκη», σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 στις 19:00.

Θα ακολουθήσει συζήτηση προς επίλυση αποριών.

Ο Πρόεδρος,

Σταύρος Σπαθής

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.