Μουσική & ΧορόςΠολιτισμός

“Σήκω ψυχή μου” την Τετάρτη 3 Αυγούστου στο υπαίθριο θέατρο στο μπαστούνι Αργοστολίου συναυλία με την τραγουδοποιό Ελευθερία Μεταξά

262views
“Σήκω ψυχή μου”
Φίλες και φίλοι σας καλούμε Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022 και ώρα 8:15 μμ στο υπαίθριο θέατρο στο μπαστούνι Αργοστολίου σε μια μεγάλη συναυλία με την αγαπημένη τραγουδοποιό – συνθέτρια Ελευθερία Μεταξά η οποία ερμηνεύει μελοποιημένη ποίηση παίζοντας πιάνο. Πολλά από τα τραγούδια που θα παρουσιάσει είναι νέες συνθέσεις και θα ακουστούν σε πρώτη εκτέλεση, εδώ στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κεφαλονιά.
Είσοδος ελεύθερη
Σας περιμένουμε όλες και όλους!
Τμήμα επικοινωνίας Φάρος.
Τα τραγούδια της Ελευθερίας Μεταξά είναι μελοποιημένη ποίηση σπουδαίων σύγχρονων Ελλήνων ποιητών. Αποτελούν προϊόν συνεργασίας με τον πολιτιστικό φορέα «Αμφικτυονία Ελληνισμού» στον οποίο η συνθέτρια είναι μουσικός εκπρόσωπος. Το τεράστιο έργο που έγινε μέσα σε 2 χρόνια είναι η μελοποίηση 200 ποιημάτων. Η κα Μεταξά έχει μεταπτυχιακό στη σύνθεση από το Πανεπιστήμιο Κίνγκστον της Αγγλίας, μεταπτυχιακό στη διεύθυνση χορωδίας από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, πτυχίο Μουσικής τέχνης από το Πανεπιστήμιο Άνγκλια του Κέημπριτζ, πτυχίο πιάνου από τη Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου και είναι διπλωματούχος φωνητικής. Είναι συμβασιούχος μαέστρος 6 χορωδιών, εδώ και 10 χρόνια στο Νομό Θεσσαλονίκης, στο Δήμο Θέρμης και μητέρα 2 παιδιών.
Το πρόγραμμα που θα παρακολουθήσετε με πιάνο και φωνή, περιλαμβάνει βραβευμένη ποίηση που γράφτηκε τα τελευταία δύο χρόνια από σύγχρονους ταλαντούχους ποιητές και μεταφέρει βαθιά κοινωνικά μηνύματα.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.