Κοινωνία

Ρωσική ναυτική επιχείρηση δυτικά της Κεφαλονιάς κοντά στο Αεροπλανοφόρο Τζωρτζ Μπους! 

257views
Ρωσική ναυτική επιχείρηση δυτικά της Κεφαλονιάς κοντά στο Αεροπλανοφόρο Τζωρτζ Μπους!
Σύμφωνα με αναλυτικό δημοσίευμα της Ιταλικής ιστοσελίδας Itamilradar.com της 20/10/2022 διεξάγονται επιχειρήσεις ανεφοδιασμού με καύσιμα του Βόρειου Στόλου του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού δυτικά της Κεφαλονιάς μας!
Το Ρωσικό πολεμικό δεξαμενόπλοιο ανεφοδιασμού πλοίων RFS Akademik Pashin (Ακαντέμικ Πάσιν) είναι το πρώτο από τα παρόμοια πλοία των Ρώσων που κατασκευάστηκε μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου!
Το Ακαντέμικ Πάσιν κινείται με ταχύτητα 12 κόμβων και εκτελεί όμοιες αποστολές με τον προηγούμενο μήνα σύμφωνα πάντα με το Ιταλικό δημοσίευμα!
Πηγή ενδεχομένως ανησυχίας των κινήσεων των Ρωσικών πλοίων στην περιοχή μας είναι το γεγονός πως λίγο βορειότερα στην Αδριατική Θάλασσα κατευθύνεται το γνωστό Αμερικανικό Αεροπλανοφόρο Τζωρτζ Μπους!
Σπύρος Καγκάδης
Πηγή πληροφοριών και φωτογραφιών:
https://www.itamilradar.com/2022/10/20/new-russian-navy-operation-in-the-ionian-sea-2/
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.