Αθλητισμός

Ρεσιτάλ θεάματος στο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής-Αύριο η έναρξη στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου

117views

34ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ “ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, 27-30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Ρεποοτάζ Νίκος Γιαννόπουλος

Αρχίζει την Πέμπτη 27 Ιουνίου στην Κεντρική Πλατεία του Αργοστολίου το 34ο Διεθνές Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής με τη συμμετοχή χιλιάδων αθλούμενων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Πρόκειται για τη μεγάλη, την καθιερωμένη γιορτή της Γυμναστικής που έχει αγαπηθεί πανελληνίως και έχει γίνει θεσμός. Δεκάδες γκρουπ θα παρουσιάσουν τα θεαματικά προγράμματά τους με τη συνοδεία μουσικής.

ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ 34ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Διοργανωτής του Φεστιβάλ είναι ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Επτανήσων “Κεφαλονιά”. Συνδιοργανώτρια αρχή είναι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και οι Δήμοι Αργοστολίου, Ληξουρίου και Σάμης. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, καθώς επίσης της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας. Πολύτιμη είναι η συμβολή των δεκάδων ιδιωτών υποστηρικτών της διοργάνωσης, καθώς και του Συλλόγου “Αίνος Νέας Υόρκης” και του δραστήριου Προέδρου του κ. Βασίλη Κοκκόση.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ “ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ”

Πέμπτη 27 Ιουνίου: (21.30), Τελετή Έναρξης, Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου.
Παρασκευή 28 Ιουνίου: (20.00) Πρώτη Παρουσίαση, Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου.
Σάββατο 29 Ιουνίου: (20.00) Δεύτερη Παρουσίαση , Σάμη.
Κυριακή 30 Ιουνίου: (18.00) Κεντρική Εκδήλωση, Κλειστό Γυμναστήριο “Αντώνης Τρίτσης”, Αργοστόλι.

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.