Κοινωνία

Προσωρινή ολική διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήμα της Δημοτικής Οδού Μπεκατωράτα -Αντυπάτα λόγω εργασιών

132views

Ο Δήμος Σάμης σας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με την Απόφαση Δημάρχου 425/2022, αποφασίζεται η προσωρινή ολική διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήμα της Δημοτικής Οδού Μπεκατωράτα -Αντυπάτα, για το χρονικό διάστημα από 28/11/2022 έως 28/12/2022 λόγω εργασιών στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση του δρόμου Μπεκατωράτων που επλήγη από τον ΙΑΝΟ τον Σεπτέμβριο του 2020». Η κίνηση των οχημάτων το διάστημα αυτό θα εκτελείται από την Επαρχιακή Οδό 34 Διβαράτα – Αντυπάτα – Φερεντινάτα -Δενδρινάτα – Αγία Ευφημία.

Ομοίως, σύμφωνα με την Απόφαση Δημάρχου 432/2022 αποφασίζεται η προσωρινή ολική διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήμα της Δημοτικής Οδού Διβαράτων – Λεκατσάτων για το χρονικό διάστημα από 28/11/2022 έως 28/12/2022 λόγω εργασιών στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης Δήμου Σάμης λόγω ΙΑΝΟΥ». Η κίνηση των οχημάτων το διάστημα αυτό θα εκτελείται: Α) από την παράπλευρη δημοτική οδό Διβαράτα – Λεκατσάτα και Β) από την Επαρχιακή Οδό 34 Διβαράτα – Αντυπάτα – Φερεντινάτα – Δενδρινάτα και σε συνέχεια την Επαρχιακή Οδό 33 Δενδρινάτα – Νεοχώριο – Κομιτάτα -Καρυά και σε συνέχεια την δημοτική οδό Καρυά – Πατρικάτα και την αγροτική οδό Πατρικάτα – Καλό Όρος – Λεκατσάτα.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σάμης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.