Κοινωνία

Προσοχή! Έτοιμος ο νέος δρόμος στον Σαρακήνικο του Πόρου Κεφαλονιάς!

357views

Προσοχή! Έτοιμος ο νέος δρόμος στον Σαρακήνικο του Πόρου Κεφαλονιάς!

Έτοιμος είναι τώρα μετά την χάραξη, ασφαλτόστρωση και τοποθέτηση της οδικής σήμανσης ο νέος δρόμος στην περιοχή Σαρακήνικο του Πόρου Κεφαλονιάς!

Ο νέος δρόμος που έχει κατεύθυνση από την Σκάλα προς το Πόρο είναι μονής κατεύθυνσης. Όπως μονής κατεύθυνσης είναι πλέον ο παλιός δρόμος μέσα από τον οικισμό που η κατεύθυνση του είναι μόνο από τον Πόρο προς την Σκάλα!

Εδώ όμως είναι που χρειάζεται προσοχή, επειδή είναι ακόμα αρχή και πολλοί οδηγοί δεν έχουν συνηθίσει τους δυο νέους μονής κατεύθυνσης δρόμους, και αρκετοί ακόμα πηγαίνουν προς τον Πόρο από την Σκάλα από τον παλαιό πάνω δρόμο παρά την νέα σήμανση!

Ακόμα, δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί η νέα πινακίδα για το μνημείο του Υποβρύχιο Περσέας που βρίσκεται στην περιοχή του Σαρακήνικου!

Το εξαιρετικά αξιόλογο έργο αυτό, που αναβαθμίζει όλη την περιοχή μας, είναι έργο του Δήμου Αργοστολίου!

https://youtu.be/_c8CZ_Wx6SY

Ρεπορτάζ Σπύρου Καγκάδη, Γιώργου Γκιάφη και Γεράσιμου Σιμωτά

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.