Κοινωνία

Προσκεκλημμένοι στις “Ανοιχτές Σελίδες” του Αχελώου ο Νευροεπιστήμονας Γεώργιος Παξινός και ο Γενικός Διευθυντής του Ξενοδοχείου ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΕ Θεόδωρος Παντούλιας

221views

Στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή /Ανοιχτές Σελίδες// με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου Στο Α μέρος προσκεκλημμένος ο Παγκοσμίου φήμης Νευροεπιστήμονας κ Γεώργιος Παξινός

Ο κ Παξινός μιλάει -Πώς πήγε στην Αυστραλία -Για την επιλογή του ως μέλος της Αυστριαλινής Ακαδημίας Επιστημών και αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.

-Τι είναι Νευροεπιστήμη

-Που κινούνται οι ερευνητές του. -Για την Χαρτογράφηση του Εγκεφάλου και του Νωτιαίου μυελού. Για τη σχέση του Εγκεφάλου με τις νευρολογικές ασθένειες.

-Τι αντλούμε εμείς από τον Εγκέφαλο και άλλα πολλά.

Στο Β μέρος η συνεργάτης της εκπομπής μας Δρ της Ιστορίας της Τέχνης και π Διδάσκουσα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο κ Μαράη Γεωργούση έχει προσκεκλημένο τον Γενικό Διευθυντή του Ξενοδοχείου ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΕ της Κεφαλλονιάς και Θεόδωρο Παντούλια.

Ο κ Παντούλιας μιλάει -Πως έχει η τουριστική κίνηση μετά τον Κορωνοιό. -Πώς ήταν πέρσι και πώς εφέτος.

-Πώς ο Εξωτερικός τουρισμός και πώς ο Εσωτερικός. -Για την αξία και την ωφελιμότητα του τουρισμού. -Πόσο ανάσα θα δώσουν φέτος για την Οικονομία και τους εργαζόμενους τα έσοδα από τον Τουρισμό – Τι προσδοκούν για τον χρόνο.

https://www.youtube.com/watch?v=LeE58M2KN6o

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.