Κοινωνία

Προσάραξη ιστιοφόρου σκάφους στην περιοχή “Λιβάδι”

109views

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή τηςΚεφαλονιάς από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την προσάραξη ιστιοφόρου σκάφους με δύο (02) Ελβετούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «ΛΙΒΑΔΙ».

Άμεσα ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στην περιοχή έσπευσαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και ένα ιδιωτικό σκάφος.

Το προσαραγμένο σκάφος αποκολλήθηκε και στη συνέχεια, με τη συνδρομή του περιπολικού σκάφους, προσέδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι του Αργοστολίου όπου οι δύο (02) επιβαίνοντες αποβιβάστηκαν καλά στην υγεία τους. Από το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς απαγορεύτηκε ο απόπλους του ιστιοφόρου σκάφους μέχρι την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

Εκ του Λιμενικού Σώματος

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.