Πολιτική

“Πορκα μιζέρια”: “Του γυρίσανε την πλάτη” και οι τελευταίοι εναπομείναντες του Παρίση πλην του Κωνσταντάκη -Δεν πήγε κάνεις δημοτικός του συμβούλος στο τραπέζι του στη “Λάσση” για την γιορτή του

761views

Αυτά παθαίνει όποιος δεν αποσύρεται έγκαιρα και με σοβαρότητα.Ο Αλέξανδρος Παρίσης τα τελευταια χρόνια “ροκανίζει” μόνος του την υστεροφημία του και ακυρώνει μόνος του την πολιτική διαδρομή του.

Παρότι πολλοί του είπαν και του λένε ότι είναι εκτός λογικής να επιχειρεί την κάθοδο του στα 82 του για την πενταετή θητεία του Δημάρχου Αργοστολίου κι ότι πρέπει να αποδεχθεί τον πανανθρώπινο κανόνα της ζωής πως τα πάντα ρει και δεν μπορεί πάντα να είσαι πρωταγωνιστής , αυτός επιμένει, ακούγοντας τον Άγγελο Κωνσταντάκη , να εμφανίζεται ως δήθεν αρχηγος παράταξης που θα κατέβει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ενώ τον έχουν “αδειάσει ” όλοι…

Τελευταίο κρούσμα η χθεσινή πρόσκληση σε τραπεζι για την ονομαστική του εορτή σε εστιατόριο φίλου του ομογενούς από τις Η.Π.Α. στη Λάσση όπου κανείς απολύτως από τους εναπομείναντες τυπικά δημοτικούς του σύμβουλους δεν εμφανίσθηκε.Ουτε ο Γιάννης Λυκούδης πήγε ούτε ο Διονύσης Λυκούδης ούτε ο Διονύσης Πολλατος ούτε ο Νίκος Μεναγιας.

Ο μόνος που θα πήγαινε ήταν ο Άγγελος Κωνσταντάκης ο οποίος έλειπε στην Αθήνα για ανειλημμενες υποχρεώσεις . Τελικά ο Αλέξανδρος ” την έβγαλε ” με κάτι φιλαράκια από τα παλιά που τους έλεγε ιστορίες για τα νιάτα του στην Αθήνα..

Μα επιτέλους δεν υπάρχει κάποιος να τον προστατεύσει από τον πολιτικό διασυρμό;

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.