ΟικονομίαΠολιτική

Πολύ γέλιο: Ο Σπύρος Γασπαρινάτος , ο άνθρωπος που κοιμάται στα έδρανα του Επιμελητηρίου κι αφήνει τον Σταυρό Σπάθη “να κάνει πάρτυ”, φτιάχνει νέο site για να βγάλει από την αφάνεια τον παλαίμαχο Παρίση!

1.1kviews

Ε λοιπόν κάποιοι επιμένουν να καταγραφούν ως τμήματα του πολιτικού τσίρκο που προσπαθούν να ανεβάσουν ο παλαίμαχος Παρίσης που δεν μπορεί να καταλάβει πως ο πολιτικος του κύκλος ολοκληρώθηκε κι ο ” Σάντσο Πάντσα “του Άγγελος Κωνσταντάκης.

Ο Σπύρος Γασπαρινατος λοιπόν ο άνθρωπος που το 2012 κατηλθε με τον Θεόφιλο Μιχαλατο στο Επιμελητήριο και πήρε 14 ολόκληρες ψήφους!!! και που παρά αυτή την αξιοθρήνητη επίδοση του το 2017 όλως παραδόξως επελέγη από το τότε Δημαρχείο Κεφαλονιάς και πήρε το χρίσμα για επικεφαλής της παράταξης του Επιμελητηρίου χάνοντας ασφαλώς από τον Σταύρο Σπάθη ,ο άνθρωπος που πέντε χρόνια τώρα κοιμάται στα έδρανα της αντιπολίτευσης του Επιμελητηρίου αφηνοντας τον Σταύρο Σπάθη “να κάνει πάρτυ”, ετοιμάζεται να φτιάξει τοπικό site προκειμένου να βγάλει από την αφανεια τον παλαίμαχο Παρίση και να υπάρχει και κάπου αλλού να μοστραρει την φάτσα του ο Άγγελος Κωνσταντάκης πέρα από το fb!!!

Μάλλον τα παιδιά έχουν υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες του και ίσως η φάρσα να καταλήγει δραμα..

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.