Πολιτική

Πολύ γέλιο με Μιχαλάτο-Ας δούμε τι γράφει ο “Ημερήσιος”

570views

Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται η Παράταξη του δήμαρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου, μπροστά στη διαφαινόμενη ήττα των προσεχών Δημοτικών Εκλογών και τώρα προσπαθεί μήπως και μπορέσει και «μαζέψει» τα …αμάζευτα.

Ετσι, πρόσφατα επιχειρήθηκε «Μυστικός Δείπνος» των «εγκεφάλων» της Ολιγαρχίας στα Τραυλιάτα, στον οποίο συμμετείχαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλας Βαλλιανάτος, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σαμούρης και Γιώργος Τσιλιμιδός, καθώς κια η τ. αντιδήμαρχος Ασημίνα Γαβριελάτου.

Στον «Μυστικό Δείπνο» πήραν μέρος επίσης οι «image makers» της Ολιγαρχίας, ο τ. βουλευτής Σπύρος Μοσχόπουλος και ο τ. νομάρχης Διονύσης Γεωργάτος.

Κατά τη μάζωξη, ο δήμαρχος Αργοστολίου δέχθηκε σφοδρή κριτική, πρώτον γιατί η Παράταξη δείχνει μεγάλη απραξία, με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσανασχέτηση στον κόσμο και, δεύτερον, δεν προχωράνε έργα που να δείχνουν ότι η Παράταξη μπορεί να κερδίσει τις ερχόμενες εκλογές.

«Απολογούμενος» ο δήμαρχος είπε ότι έχει κάνει ο ίδιος διείσδυση στο κοινό, καθώς «έχει επισκεφθεί μέχρι τώρα …100 στάνες» και ότι ο αντιδήμαρχος Εργων Διονύσης Μινέτος …έχει χάσει τον ύπνο του ώστε να προχωρήσουν οι μελέτες και να παραχθεί πλούσιο έργο.

Ακόμη, ο δήμαρχος δέχθηκε κριτική για τον «μπερλουσκονισμό» που επιδεικνύει με τα πάμπολλα ιδιόκτητα ΜΜΕ που διαθέτει, πράγμα που επιβαρύνει την εικόνα του ίδιου και της Παράταξης στο κοινό της Κεφαλονιάς.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.