ΚοινωνίαΟικονομία

Πληρωμές προνοιακών προγραμμάτων ΟΠΕΚΑ-Προβληματα στην καταβολή αναπηρικών επιδομάτων

102views

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΠΕΚΑ

 

H Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας & Υγείας και το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Αργοστολίου σας ενημερώνουν ότι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου θα καταβληθούν από τον ΟΠΕΚΑ, μεταξύ άλλων, τα κάτωθι επιδόματα:

 

 

Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

Επίδομα Στέγασης

Προνοιακά Αναπηρικά και Διατροφικά Επιδόματα

Επίδομα Γέννησης

Επίδομα Κοινωνικής Αλληλ. Υπερηλίκων

Σύνταξη Ανασφάλιστων Υπερηλίκων 1296/1982

Επίδομα Στεγαστικής Συνδρομής

Έξοδα Κηδείας Συνταξιούχων Ανασφάλιστων Υπερηλίκων

 

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

 

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

 

H Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας & Υγείας και το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Αργοστολίου σας ενημερώνουν ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ, κατά την τακτική μηνιαία καταβολή των αναπηρικών επιδομάτων παρατηρήθηκαν πανελλαδικά σε ορισμένες περιπτώσεις διαφοροποιημένες καταβολές, λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος της πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ που εξυπηρετεί τα αναπηρικά προνοιακά επιδόματα. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εκκαθάρισης της πληρωμής του τρέχοντος μήνα Φεβρουαρίου, σε ορισμένους δικαιούχους σημειώθηκαν αναντιστοιχίες ανάμεσα στο δικαιούμενο και στο καταβαλλόμενο ποσό των επιδομάτων.

Ο ΟΠΕΚΑ σε συνεργασία με την ΗΔΙΚΑ καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος το συντομότερο δυνατό. Η απόδοση των ορθών ποσών στις παραπάνω περιπτώσεις δικαιούχων θα λάβει χώρα με έκτακτη καταβολή, για την οποία οι πολίτες θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση.

 

 

 

 

 

 

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.