Πολιτική

Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων: “Ο κ. Γαλιατσάτος και οι εφιάλτες του”

171views

Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων:

“Ο κ. Γαλιατσάτος και οι εφιάλτες του”

 

*** *** ***

 

Ο ανύπαρκτος ως Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος, ενοχλείται που η Περιφερειακή Αρχή μας συνεργάζεται με τους Δήμους της Κεφαλονιάς και χρηματοδοτεί έργα οδοποιίας, αποκαταστάσεων από τις ζημιές του ΙΑΝΟΥ και όχι μόνον.

 

Είναι πρωτοφανές το γεγονός ότι ο κ. Γαλιατσάτος πάντα ενοχλείται και προσπαθεί να παρεμποδίσει έργα στην Κεφαλονιά και μάλιστα παρεμβάσεις για κρίσιμες ανάγκες πολιτικής προστασίας, οδικής ασφάλειας, διαχείρισης απορριμμάτων κ.α.

 

Για αυτό αποτελεί και θα συνεχίσει να αποτελεί ένα κακό και ξεχασμένο παρελθόν και θα βλέπει με κιάλια την θέση του Περιφερειάρχη.

 

Θα το πιεί και αυτό το “πικρό” ποτήρι.

 

Η Περιφερειακή Αρχή γυρίζει την σελίδα στην Κεφαλονιά, όπως και στα άλλα νησιά. Τα οχυρώνει για σήμερα και για το μέλλον απέναντι στις φυσικές καταστροφές και στέκεται δίπλα στις τοπικές κοινωνίες και τους εκπροσώπους της για έργα που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα και τις προετοιμάζουν για βιώσιμη ανάπτυξη.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.