ΠολιτικήΤουρισμός

Παρουσίαση της Εφαρμογής ξενάγησης των Ιονίων Νήσων “Explore Ionian Islands” την Παρασκευή 26 Απριλίου μέσω τηλεδιάσκεψης

54views

Ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Στασινόπουλος και το Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων, σας προσκαλούν την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 και ώρα 13:00 μ.μ. στη:

Τηλεδιάσκεψη Παρουσίασης της Εφαρμογής Ξενάγησης των Ιονίων Νήσων Explore Ionian Islands. Η Εφαρμογή ολοκληρώθηκε στο πλαίσιο της Πράξης CULTURALION, που χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2014-2020».

Η εκδήλωση θα γίνει με τηλεδιάσκεψη (μέσω της πλατφόρμας epresence.gov.gr)

Για τη συμμετοχή στελεχών των προσκεκλημένων φορέων, παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας και να μας γνωστοποιήσετε το email σας αποστέλλοντας μήνυμα με τις ηλεκτρονικές σας διευθύνσεις (email) στη διεύθυνση info@pedin.gr, με τίτλο «Τηλεδιάσκεψη Explore Ionian Islands».

 

Η Εφαρμογή Explore Ionian Islands προγραμματίζεται να παρουσιαστεί στη συνέχεια, στους πολίτες και τους επισκέπτες των Ιονίων Νήσων.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΕΔ-ΙΝ

Γεώργιος Στασινόπουλος

Δήμαρχος Ζακύνθου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.