Μουσική & ΧορόςΠολιτισμός

Παραμονή Χριστουγέννων στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου χορωδίες και κανταδόροι

315views

Παραμονή Χριστουγέννων στο Λιθόστρωτο Αργοστολίου

                                                                                                                        

     Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, η Φιλαρμονική Δήμου Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας» & οι Χορωδίες του Δήμου Αργοστολίου, και παρέες του Αργοστολιού με κάλαντα και καντάδες «περπατούν» στους δρόμους της πόλης μας σκορπίζοντας ήχους και νότες από μουσικές που «συνοδεύουν» την ατμόσφαιρα των εορτών.

 

Στις 5.30μμ θα πραγματοποιηθεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός των Χριστουγέννων στον Άγιο Σπυρίδωνα. Φιλαρμονικές και Χορωδίες μετά τις 6.45μμ μπροστά στα σκαλιά του Αγίου Σπυρίδωνα συμπληρώνουν το εορταστικό κλίμα της Παραμονής των Χριστουγέννων.

 

Στις 9.00μμ στην Καθολική Εκκλησία, η Γυναικεία Χορωδία του Δήμου Αργοστολίου υπό την διεύθυνση  της μαέστρου κ. Σταυρούλας Πολλάτου, υμνεί την Γέννηση του Θεανθρώπου.

 

Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Αργοστολίου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.