Πολιτική

Παναγής Καππάτος -Τελετή παραλαβής ασθενοφόρου για την Ιθάκη, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

139views

Τελετή παραλαβής ασθενοφόρου για την Ιθάκη, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Σήμερα το πρωί έγινε η τελετή παραλαβής ασθενοφόρου για τις ανάγκες της Ιθάκης, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη, του Δημάρχου Ιθάκης κ. Διονύση Στανίτσα, του Έπαρχου Ιθάκης κ. Θανάση Λιβιτσάνη και υπηρεσιακών παραγόντων.

Το ασθενοφόρο προέρχεται από δωρεά του επιχειρηματία και φίλου της Ιθάκης κ. Γιώργου Ρόκα, μετά από παρέμβαση του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη προς αυτή την κατεύθυνση.

Με αυτό τον τρόπο η Ιθάκη ενισχύεται με δεύτερο ασθενοφόρο για την κάλυψη των αναγκών του νησιού. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ρόκα για την ευγενική χειρονομία. Η συνεργασία δημοσίου και ιδιωτικού τομέα για την κάλυψη αναγκών στο χώρο της υγεία, σε εξοπλισμό και υποδομές, παράγει θετικά αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε στον τόπο μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.