Πολιτική

Παναγής Καππάτος – Στην Ιθάκη για τις εορταστικές εκδηλώσεις στην Παναγία των Καθαρών και για αυτοψία σε έργα οδοποιίας

121views

Στην Ιθάκη για τις εορταστικές εκδηλώσεις στην Παναγία των Καθαρών και για αυτοψία σε έργα οδοποιίας

Χθες Πέμπτη είχα τη χαρά να βρεθώ στην Ιθάκη. Με τον Δήμαρχο κ. Διονύση Στανίτσα βρεθήκαμε στο Βαθύ όπου πραγματοποιείται ασφαλτόστρωση στο δρόμο πάνω από το Γυμνάσιο, χάρη σε χρηματοδότηση για αποκατάσταση από καταστροφές που προκάλεσε ο κυκλώνας «Ιανός».

Ο Δήμος Ιθάκης έχει πετύχει απορρόφηση 95% των πόρων που έχει στη διάθεσή του για αποκαταστάσεις, από χρηματοδοτήσεις της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αξιοποιώντας τους πόρους προς όφελος των πολιτών με έργα οδοποιίας σε πολλές περιοχές της Ιθάκης.

Το πρωί με με τον Δήμαρχο κ. Διονύση Στανίτσα, τον Έπαρχο κ. Θανάση Λιβιτσάνη και τον Πρόεδρο της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσο Γριμποβιώτη, βρεθήκαμε στη Μονή Καθαρών, η εορτή της οποίας είναι ένα μεγάλο γεγονός για την Ιθάκη. Προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης κ. κ. Θεόφιλου πραγματοποιήθηκε λιτανεία μέχρι το καμπαναριό της Μονής.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.