Πολιτική

Παναγής Καππάτος : Πολιτικά νεκρός , κομματικά απόβλητος κι ηθικά απαξιωμένος- “Θα πάρει και την Ν.Δ. στο λαιμό του” στο Νομό μας ;

458views

Όλοι παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα ότι ο βουλευτής του Νομού μας Παναγής Καππάτος έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας πανελλαδικά για όλους τους αρνητικούς λόγους. Δεν είναι υπερβολή αλλά απλή περιγραφή της πραγματικότητας να τον χαρακτηρίσουμε πολιτικά νεκρό , κομματικά απόβλητο κι ηθικά απαξιωμένο.

Πολιτικά νεκρό διότι είναι κοινός τόπος ότι δεν υφίσταται μετρήσιμο έργο επί της θητείας του σε σύγκριση με το απολύτως μετρήσιμο κι εμφανές έργο στις περιοχές τους των βουλευτών Ζακύνθου και Λευκάδας (βλ. ΜΕΘ Ζακύνθου , πλήρη στελέχωση Νοσοκομείου Λευκάδας , οδοποϊίες και στα δύο νησιά περαιωμένες όχι με μελέτες κ.α.) , κομματικά απόβλητος διότι αφ΄ ενός στο Νομό μας είναι πλήρως απομονωμένος από τα βασικότερα κομματικά στελέχη και συστήματα της τοπικής Ν.Δ. ενώ και η κεντρική Ν.Δ. πλέον τον “αδειάζει” όπως φάνηκε από την απόσυρσή του ως εισηγητή του νομοσχεδίου για την ΕΥΠ αλλά και από την κραυγαλέα σιωπή του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη όταν ο Αλέξης Τσίπρας εξομοίωσε τον βουλευτή μας με τον περίφημο διαγραμμένο βουλευτή Πάτση κι ο πρωθυπουργός αδιαφόρησε επιδεικτικά και δεν τον κάλυψε και ηθικά απαξιωμένος διότι τα ατοπήματα του βαραίνουν στην συνείδηση του μέσου εκλογέα ενώ παράλληλα είναι ταυτισμένος με το κύκλωμα Μιχαλάτου.

Όλα τα παραπάνω οδηγούν μετά βεβαιότητας στο συμπέρασμα ότι ο Παναγής Καππάτος μόλις στηθεί κάλπη θα περατώσει και την πολιτική διαδρομή του , το ερώτημα όμως είναι “θα πάρει και την Ν.Δ. στο λαιμό του” στον Νομό μας ;

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.