Πολιτική

Παναγής Καππάτος -Νέα παράταση επιδότησης ενοικίου για τους σεισμόπληκτους του Ληξουρίου έως το 2027

57views

Στην συνάντηση που είχα με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Τριαντόπουλο τις προηγούμενες μέρες στην Ιθάκη κυριάρχησε το πρόβλημα της χορήγησης των επιδοτήσεων ενοικίου για τους συμπολίτες μας στο Ληξούρι που έχουν πληγεί από τους σεισμούς του 2014.

 

Έπειτα από τα δικαιολογημένα παράπονα των συμπολιτών μας πρέπει να ενημερώσω ότι οι επιδοτήσεις που εκκρεμούν μέχρι σήμερα για την κάλυψη των δαπανών στέγασης θα καταβληθούν με την εκκίνηση της απαραίτητης σχετικής διαδικασίας.

 

Επιπλέον, συζητήσαμε για την νέα παράταση των επιδοτήσεων και καταλήξαμε με απόφαση του Υπουργού που θα εκδοθεί τις επόμενες μέρες, να πραγματοποιηθεί έως και το 2027, με την προϋπόθεση ότι στους δικαιούχους δεν θα έχουν παραδοθεί οι επισκευασμένες κατοικίες τους.

 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.