Πολιτική

Παναγής Καππάτος: Ανασκόπηση της χρονιάς στον ραδιοφωνικό σταθμό Ionian Galaxy 90.8

47views

Πριν από μερικές ημέρες καλεσμένος του αγαπητού δημοσιογράφου Ανδρέα Αρβανιτάκη και της Βάνιας Σαμόλη, φιλοξενήθηκα στον ραδιοφωνικό σταθμό Ionian Galaxy 90.8.

Κάναμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα θέματα επικαιρότητας των νησιών μας.

Βασικά σημεία της συνέντευξης:

«Για το πλούσιο κοινοβουλευτικό έργο μίλησε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή των Ανδρέα Αρβανιτάκη και Βάνιας Σαμόλη στον Ionian Galaxy.

Ο κ. Καππάτος αναφέρθηκε στη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού, όπου ο ίδιος στην ομιλία του αναφέρθηκε στα νησιά μας και τις ανάγκες τους, με έμφαση στις υποδομές, την υγεία και την ασφάλεια.

Για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλο το νησί ο κ. Καππάτος δήλωσε ικανοποιημένος που έχουν ξεκινήσει ή δρομολογηθεί στο σύνολό τους, ωστόσο αυτό που τον απασχολεί πλέον είναι η σωστή περάτωσή τους.

Στις άμεσες προτεραιότητές του συνεχίζει να είναι το ζήτημα της υγείας και δη η στελέχωση των δομών μας με γιατρούς. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην ανάγκη λειτουργίας της ΜΕΘ, η οποία βέβαια απαιτεί την στελέχωσή της με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Τέλος, ο κ. Καππάτος ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και να απολαύσουν αυτές τις όμορφες ημέρες με τις οικογένειές τους».

Τους ευχαριστώ θερμά για την φιλοξενία.

Μπορείτε να ακούσετε το περιεχόμενο ολόκληρης της συνέντευξης στον παρακάτω σύνδεσμο:

Παναγής Καππάτος: Η ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και οι προτεραιότητες του 2024 για τα νησιά μας [ηχητικό]

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.