Πολιτική

Παναγής Βλάχος: Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τους εργαζόμενους στο βοήθεια στο σπίτι

140views

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τους εργαζόμενους στο βοήθεια στο σπίτι σαν σωματείο δημοτικών υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης δηλώνουμε ότι στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο δικαίο αγώνα τον συνάδελφον.
Πραγματικά είναι απίστευτο και θεωρούμε μεγάλο ατόπημα το συμβούλιο της επικρατείας να μην αναγνωρίσει τη μοριοδότηση τους βάσει της εμπειρίας τους και μάλιστα σε μία δύσκολη επίπονη και εξειδικευμένη εργασία που η εμπειρία παίζει πρωταρχικό ρόλο.
Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι κάποιοι στα κέντρα εξουσίας είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Το λυπηρό είναι ότι παίζουν με τις ζωές κάποιων ανθρώπων οι όποιοι για πάνω από 15 χρόνια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε μία δύσκολη δουλειά αγόγγυστα σε καθημερινή βάση και τώρα εξαιτίας κάποιων άσχετων με το αντικείμενο κινδυνεύουν να μείνουν αυτοί και οι οικογένειές τους στο δρόμο.
Παρακαλούμε όλους τους φορείς εξουσίας στο νομό και ιδιαίτερα τον βουλευτή του νόμου να υπερβάλουν εαυτούς και να αγωνιστούν για τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στο βοήθεια στο σπίτι.
Είναι επιτακτική ανάγκη και για αυτούς που εξυπηρετεί το πρόγραμμα που στην πλειονότητά τους είναι ανήμπορα και μοναχικά άτομα.

Σωματείο δημοτικών υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Ο πρόεδρος βλάχος Παναγής
Ο αντιπρόεδρος Μιχάλης αγγουριάς
Ο γραμματέας Γεράσιμος καραντινός

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.