Κοινωνία

Πανέτοιμο να υποδεχτεί τους μικρούς του φίλους, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, είναι το Βιβλιοπωλείο Κύβος!

245views
Πανέτοιμο να υποδεχτεί τους μικρούς του φίλους, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, είναι το Βιβλιοπωλείο Κύβος!
Δεκάδες σχολικές τσάντες, κασετίνες, τεράστια ποικιλία σε τετράδια, γόμες, ξύστρες, μολύβια, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, σχολικά βοηθήματα, ξενόγλωσσα φροντιστηριακά βιβλία και κάθε λογής χαρτοσχολικό προϊόν που θα χρειαστούν τα παιδιά από το προνήπιο ως το λύκειο.
Σε συνεργασία με τις καλύτερες ελληνικές και ευρωπαϊκές εταιρείες, το Βιβλιοπωλείο Κύβος, εξασφαλίζει και προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, άριστη ποιότητας υλικών και κατασκευής, ασφαλή, χωρίς τοξικές ή άλλες καρκινογόνες ουσίες, επικίνδυνες για την υγεία των παιδιών.
Με πολυετή παρουσία και εμπειρία στο χώρο, βαθιά γνώση του αντικειμένου, προσωπική και φιλική εξυπηρέτηση το Βιβλιοπωλείο Κύβος παραμένει σταθερά δίπλα σας!
Κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες που έχουν ανακύψει (από την παρατεταμένη έξαρση της πανδημίας αλλά και τον πόλεμο στην Ουκρανία) και, παρ’ όλες τις υπέρογκες αυξήσεις στο κόστος παραγωγής και μεταφοράς των προϊόντων, έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διατηρήσουμε τις περισσότερες τιμές μας σταθερές αλλά και να σας προσφέρουμε μοναδικά πακέτα προσφορών!
Αναζητήστε το φετινό φυλλάδιο και μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε καθημέρινα για τις απίθανες προσφορές μας από τη σελίδα μας στο Facebook : Βιβλιοπωλείο ΚΥΒΟΣ @kivos.bookstore
Καλή σχολική χρονιά!
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.