Υγεία

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής. Κυριακή 16 Οκτωβρίου

172views

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής. Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Tα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2022, για άλλη μια χρονιά προσφέρουν στις Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων Κεφαλονιάς 200 κιλά ψάρι.

Στόχος της ημέρας είναι η κατανόηση ότι οι τροφές που επιλέγουμε, ο τρόπος που τις καταναλώνουμε και ο τρόπος που παράγονται επηρεάζει την υγεία μας καθώς και αυτή του πλανήτη αλλά και η συνειδητοποίηση ότι δεν έχουν όλοι ίση πρόσβαση στο φαγητό και σε μια υγιεινή διατροφή.

Τα ψάρια, ως πλούσια πηγή πολυακόρεστων ωμέγα 3 λιπαρών οξέων (EPA, DHA), έχει αποδειχθεί ότι έχουν τεράστια οφέλη για την υγεία του ανθρώπου μιας και συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας της καρδιάς, αρτηριακής πίεσης και των φυσιολογικών επιπέδων τριγλυκεριδίων και LDL χοληστερόλης στο αίμα. 

Στα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς ακολουθούμε πιστά όλα τα πρότυπα βιώσιμης παραγωγής. Οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας αλλά και όντας δίπλα σε αυτούς που μας χρειάζονται.

Το μέλλον της διατροφής είναι στα χέρια μας.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.