Αθλητισμός

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Κεφαλληνίας (Σ.Σ.Κ.) χαιρετίζει την πρωτοβουλία για προμήθεια και εγκατάσταση μεγάλης υπαίθριας σκακιέρας στο 2ο Δημ. Σχολείο Ληξουρίου

219views
Ο Σκακιστικός Σύλλογος Κεφαλληνίας (Σ.Σ.Κ.) χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου για την προμήθεια και εγκατάσταση μεγάλης υπαίθριας σκακιέρας, στον προαύλιο χώρο του σχολείου τους.
Ευχαριστούμε για την πρόσκλησή τους, σε συνεργασία με την Διεύθυνση του Δημοτικού, έτσι ώστε να την παρουσιάσουμε από κοινού στα παιδιά, μαζί με παιδιά του συλλόγου μας. Ευχαριστούμε επίσης την Διεύθυνση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου για την παραχώρηση των τριών μαθητών , Παντελή Βασίλειο, Παναγιωτόπουλο Γεράσιμο και Παπαδάτου Στεφάνια, που βοήθησαν σε αυτήν την παρουσίαση.
Το σκάκι, μετά από χρόνιες προσπάθειες της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας ( Ε.Σ.Ο.), από την επόμενη σχολική χρονιά θα ενταχθεί ως επίσημο μάθημα στα Δημοτικά Σχολεία.
Ευχόμαστε αυτή η προσπάθεια να “αγκαλιαστεί” από τους Δασκάλους-ες, έτσι ώστε να φέρουν σε επαφή και αυτοί με την σειρά τους, όλα τα παιδιά στο “μαγικό” αυτό παιχνίδι – άθλημα.
Εμείς ως Σκακιστικός Σύλλογος θα είμαστε “κοντά” τους όποτε και όπως μας ζητηθεί.
Ευχόμαστε υγεία σε όλους, καλή πρόοδο στα παιδιά και καλό καλοκαίρι !
Το Δ.Σ.
 Εκ της Γραμματείας
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.