Μουσική & ΧορόςΠολιτική

Ο Νίκος Φαραντούρης στα “Μπουρμπουρέλια” της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά για τα Εισόδια της Θεότοκου

194views

Ο αεικίνητος Νίκος Φαραντούρης συμμετείχε σήμερα το μεσημέρι στις εκδηλώσεις της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά με αφορμή την αυριανή γιορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου στον Πειραιά για να γευθεί τα παραδοσιακά “Μπουρμπουρέλια” και όχι,  αφού τραγούδησε και  έπαιξε πιάνο εντυπωσιάζοντας τα μέλη και τους φίλους της Αδελφότητας με το αστείρευτο κέφι και την ενέργεια που διαθέτει.

Σχετικά με την συμμετοχή του στις εκδηλώσεις του Συλλόγου αναφέρει ο ίδιος στην σελίδα του στο fb:

Τα Μπουρμπουρέλια, τα κεφαλονίτικα πολυσπόρια, τα γιορτάζουμε ιδιαιτέρως οι Κεφαλονίτες & Θιακοί στη γιορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου. Ίσως γιατί παραπέμπουν στην ποικιλόμορφη διασπορά και ομογένειά μας, ένα πλήθος ανθρώπων στα πέρατα της οικουμένης με βασική αναφορά τους την αγάπη για τον τόπο τους. Τα γιορτάσαμε κι εφέτος στην Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιώς με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι!

Και του χρόνου!

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.