Πολιτική

Ο.Μ ΚΡΑΝΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ: Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο Αργοστόλι με Κώστα Ζαχαριάδη και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

111views

Ο.Μ ΚΡΑΝΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ: Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο Αργοστόλι με Κώστα Ζαχαριάδη και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κρανιάς απευθύνει πρόσκληση προς το σύνολο των πολιτών για την πολιτική εκδήλωση με θέμα:

«Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης των 6 εθνικών προτεραιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης και στις 6 το απόγευμα, με κεντρικούς ομιλητές τον Τομεάρχη Εσωτερικών Κώστα Ζαχαριάδη και την Τομεάρχη Εργασίας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Θα συζητήσουμε τα μέτρα για την ανασυγκρότηση της χώρας, που παρουσίασε στην ΔΕΘ ο πρόεδρος μας Αλέξης Τσίπρας, με ιδιαίτερη έμφαση στην Κοινωνική Πολιτική.

Από τη νοσηρή πραγματικότητα στην οποία μας έχει καταδικάσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, υπάρχει η ρεαλιστική λύση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κι αυτή σας περιμένουμε να κουβεντιάσουμε το απόγευμα του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου στο Επιμελητήριο.

Αργοστόλι 10 Νοεμβρίου 2022

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΡΑΝΙΑΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.