Πολιτική

Ο καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας με την Εθελοντική Ομάδα Δασοπυρόσβεσης και Έκτακτων Αναγκών Ελειού Πρόννων

113views
Στη συνάντηση του με την Εθελοντική Ομάδα Δασοπυρόσβεσης και Έκτακτων Αναγκών Ελειού Πρόννων ο Ναπολέων Μαραβέγιας αφού εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για την προσφορά της, ενημερώθηκε για την πολύπλευρη εθελοντική δράση της. Ο Πρόεδρος Δ.Σολωμος, ο Α Αντπρόεδρος Δ. Παπαδατος, ο Β Αντιπρόεδρος Ξ. Τζαμαρίας, ο Ταμίας Π. Κολαίτης, η Γεν. Γραμματέας Ε. Φουρνώτη και τα μέλη Δ. Κουρκουμέλης, Γ. Γιαννάκης, Α.Γιαννάκης, Χ. Τζαμαρίας και Α. Κωνσταντάτος ανέφεραν στον Ναπολέοντα Μαραβέγια τις αναγκες σε υλικά, καύσιμα και οχήματα που θα έπρεπε να καλύπτει η πολιτεία.
Τέλος, ο καθηγητής τόνισε οτι “είναι απαραίτητη η συμπαράσταση μας στην εθελοντική αυτή ομάδα που συμπληρώνει και συχνά αναπληρώνει την κρατική μέριμνα στην περιοχή Ελειού Πρόννων”.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.