Πολιτισμός

Ο Δήμος Σάμης παρουσιάζει τη Θεατρική Παράσταση «Καρυοθραύστης» από την Παιδική Σκηνή Χριστόπουλου

176views

Ο Δήμος Σάμης θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση “Καρυοθραύστης” από την Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου σήμερα, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα γυμναστηρίου του Γυμνασίου – Λυκείου Σάμης.

Η πολυαγαπημένη παιδική θεατρική παράσταση φέρνει μαζί της τον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων και υπόσχεται να μαγέψει μικρούς και μεγάλους θεατές. Βασισμένη στο κλασικό παραμύθι του E.T.A. Χόφμαν “Ο Καρυοθραύστης και ο Βασιλιάς των Ποντικών”, παρουσιάζει την παραμυθένια ιστορία της Κλάρα, μιας νεαρής κοπέλας που βυθίζεται σε έναν κόσμο γεμάτο θαύματα, χορούς και μυστήρια. Με τη βοήθεια του θαρραλέου Καρυοθραύστη, η Κλάρα αντιμετωπίζει τον κακό Βασιλιά των Ποντικών και ξεκινά ένα επικό ταξίδι προς τη γη των γλυκών. Στο ταξίδι τους αυτό θα συναντήσουν απίστευτα πλάσματα, όπως ζαχαρωτά που χορεύουν, ευγενικές νεράιδες και απρόβλεπτες μάγισσες.

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά οι: Αφροδίτη Βραχοπούλου, Ελένη Καρβέλη, Στέλλα Μπονάτσου, Αλέξανδρος Τσίτσος, Γιώργος Χατζηκυριάκος.

  • Δωρεάν Είσοδος

Τομέας Πολιτισμού Δήμου Σάμης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.