Πολιτική

Ο Δήμος Αροστολίου απαντά σε παράπονα πολιτών: Οι αναμμένοι λαπτήρες οφείλονται σε εργασίες αποκατάστασης ηλεκτρολογικών βλαβών

163views

Ενημερώνουμε τους Δημότες μας ότι σε περίπτωση που το δίκτυο της ΔΕΗ που αφορά τον Δημοτικό φωτισμό βρίσκεται σε λειτουργία κατά την διάρκεια της ημέρας αυτό οφείλεται στο ότι το αρμόδιο ηλεκτρολογικό συνεργείο του Δήμου μας εκτελεί εργασίες αποκατάστασης ηλεκτρολογικών βλαβών (αλλαγή καμένων λαμπτήρων).

Η ενημέρωση αυτή γίνεται, με αφορμή παράπονα πολιτών, για αναμμένους λαμπτήρες κατά την διάρκεια της ημέρας.

Ο Α/Δήμαρχος

Σπύρος Σαμούρης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.