Κοινωνία

Ο Δήμος Αργοστολίου τοποθέτησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία Βαλλιάνου

241views

Ο χειμώνας μπήκε απότομα αυτές τις μέρες με την κακοκαιρία “Μπεττίνα” να φέρνει τσουχτερό κρύο και βροχές. Με την έλευση του χειμώνα όπως κάθε χρονιά αρχίζουμε και μετράμε αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα και αυτό φαίνεται από την εορταστική διάθεση που υπάρχει ολόγυρα με τα περισσότερα σπίτια και μαγαζιά να έχουν ήδη στολίσει.


Στο κλίμα των εορτών θέλει να μας βάλει και ο Δήμος Αργοστολίου με το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο να παίρνει την θέση του σιγά σιγά στο κέντρο της πλατείας Βαλλιάνου με τα συνεργεία του Δήμου να ξεκινούν στην τοποθέτησή του. Το παρών έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης καθώς επέβλεπε την όλη διαδικασία.


Υπομονή λοιπόν καθώς λίγες μέρες απομένουν για την επίσημη φωταγώγησή του και φέτος που θα σημάνει με τη σειρά του την πολυπόθητη άφιξη των Χριστουγέννων.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.