ΟρθοδοξίαΠολιτική

Ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος στον Άγιο Γεράσιμο στα Ομαλά-Συμμετείχε στους λαμπρούς εορτασμούς

256views

Με κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε και φέτος ο πολιούχος του νησιού μας Άγιος Γεράσιμος στα Ομαλά. Πολλοί επισκέπτες και πιστοί που βρίσκονται αυτές τις μέρες στην Κεφαλονιά συμμετείχαν στους εορτασμούς και προσκήνυσαν με ευλαβικά το άφθαρτο και θαυματουργό σκήνωμα του Αγίου μας.

Στην πανηγυρική θεία λειτουργία χοροστάτησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος και ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος.

Από τους λαμπρούς εορτασμούς δεν θα μπορούσε να λείπει ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος ο οποίος συμμετείχε με κατάνυξη στην Θεία Λειτουργία, προσκήνυσε με  τη σειρά του το ιερό σκήνωμα του Αγίου Γερασίμου και χαιρέτισε τον κόσμο ευχόμενος σε όλους Χρόνια Πολλά και του Χρόνου.

Αμέσως μετά την θεία λειτουργία ακολούθησε η καθιερωμένη λιτανεία του σκηνώματος  του Αγίου από τη εκκλησία έως τον ιερό πλάτανο που είχε φυτεύσει ο Άγιος Γεράσιμος.

Και του χρόνου!

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.