ΑθλητισμόςΚοινωνία

Ο Γιώργος Κράτσας σε 2ο  ΔΙΑΠΛΟΥ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ

160views

Θέμα: «Ο Γιώργος Κράτσας σε 2ο  ΔΙΑΠΛΟΥ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ»

 

Ο Γιώργος Κράτσας είναι Πραγματικός Αθλητής με υπέρτατη αξία τον «ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ». Πραγματοποιεί τον 2ο μεγαλύτερο ΔΙΑΠΛΟΥ στις 2 Σεπτεμβρίου με διαδρομή από Αλβανία (Εξαμίλια) σε Κέρκυρα (Αγ. Στέφανο). Παράλληλα ο Γιώργος για μια ακόμη φορά με ανεπτυγμένη κοινωνική συνείδηση, με πίστη στον άνθρωπο και σεβασμό στην ιδιαίτερη υπόσταση και αξία του. Όπως και με τον «ΥΠΕΡΙΩΝΑ» τώρα στον 2ο ΔΙΑΠΛΟΥ αγκαλιάζει με κατανόηση και αγάπη το 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας, το Ενιαίο Ειδικό – Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Κέρκυρας, το ΚΔΗΦ ΜΕΛΙΣΣΑ και τον Σύλλογο Γονέων Α.μεΑ. Ζακύνθου. Γιώργο, η οικονομική στήριξη που θα τους προσφέρεις «θα πιάσει τόπο» που λέει ο  σοφός λαός.

Η άλλη πολύ μεγάλη αρετή του είναι η σωστή επικοινωνία του με τα Άτομα με Αναπηρία: τους κατανοεί, τους αγαπά, είναι πολύ φιλικός, ιδανικά που ενσαρκώνουν το υπεύθυνο και ουσιαστικό του ενδιαφέρον για τον «ΑΝΘΡΩΠΟ».

Έχω ενημερώσει τους ωφελούμενους και τους εκπαιδευτές τους για τον ΔΙΑΠΛΟΥ στην Κέρκυρα και μου ζήτησαν εκδρομή για να σε δουν από κοντά και να σε θαυμάσουν. Όμως σύμφωνα με την απόφαση ένταξης ο «ΥΠΕΡΙΩΝ» είναι κλειστός έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Δεν πειράζει εμείς με την σκέψη μας θα σε συνοδεύουμε καθ΄όλη την διάρκεια της κολύμβησης σου, θα προσευχόμαστε και εσύ θα φαντάζεσαι ότι είμαστε στον Άγιο Στέφανο και σε περιμένουμε

Μπράβο Γιώργο να είσαι πάντα ευλογημένος, εσύ και η καλή σου οικογένεια.

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος,              Οι Ωφελούμενοι,                   Το εκπ/κό – υποστηρικτικό προσωπικό

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.