Πολιτική

Ο Γιάννης Λυκούδης επικεφαλής της “Ισχυρής Κεφαλονιάς”: Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για όσα πιστεύω

90views

Αγαπητοί συνδημότες μου,

την περασμένη Παρασκευή οι συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Ισχυρής Κεφαλονιάς», μου έκαναν την μεγάλη τιμή να με εκλέξουν ως επικεφαλής της παράταξης μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Αλέξανδρο, τον Άγγελο, την Μίνα και τον Μάκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, αλλά και την υποστήριξη που καθημερινά μου δίνουν. Χωρίς αυτούς κάθε προσπάθεια θα είναι καταδικασμένη.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω θερμά τον Αλέξανδρο Παρίση για όσα προσέφερε στην Κεφαλονιά μας, τα 14 χρόνια που καθοδήγησε την «Ισχυρή Κεφαλονιά», το παιδί του, όπως ο ίδιος έγραψε στην επιστολή παραίτησης του. Δε χρειάζεται να αναφερθώ στην προσφορά του, δεν το θέλει ο ίδιος ούτε και το χρειάζεται, καθώς έχει την αποδοχή της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας, διότι υπήρξε «γνήσιος». Αισθάνομαι την ανάγκη να τον ευχαριστήσω και για το γεγονός πως στέκεται δίπλα μου, ως απλός στρατιώτης, όπως επανειλημμένως μου έχει τονίσει.

Όσο με αφορά θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι και από την νέα θέση μου θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για όσα πιστεύω. Γνωρίζω καλά ότι η ευθύνη που αναλαμβάνω είναι μεγάλη, όμως πιστεύω ακράδαντα πως μπορώ να εμπνεύσω μια μεγάλη ομάδα αδέσμευτων συμπολιτών μας και να την οδηγήσω σε μια πορεία που θα οδηγήσει στην ανατροπή της παρούσας δημοτικής αρχής, που δεν μας αξίζει, με όπλα τις αξίες μας, την γνώση και το όραμα για τον τόπο μας.

Με εκτίμηση

Γιάννης Λυκούδης

Δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου

«Ισχυρή Κεφαλονιά»

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.