Κοινωνία

Ο Βασίλης Λουκάτος απέσπασε 2 χρυσά 9 ασημένια και 23 μπρούτζινα βραβεία στο Master Photographers International (MPI)

198views
MASTER PHOTOGRAPHERS INTERNATIONAL(MPI)
INTERNATIONAL IMAGING COMPETITION
8Hh ANUAL RESULTS
I am so happy
2 Gold Awards
9 Silver Awards
23 Bronze Awards
Congratulation to all for there achievements ,the photos these year was stunning ,well done to everyone , special thanks to Tula Edmunds the gardian angel for all of us in MPI !!!!
Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα έλαβα τα αποτελέσματα από το Master Photographers International (MPI) μια κοινότητα κορυφαίων φωτογράφων με συμμετοχές από 63+ χώρες από όλο τον κόσμο , μια κοινότητα με κορυφαίους κριτές που δίνουν μεγάλη βαρύτητα σε όλους τους τομείς που απαρτίζουν μια φωτογραφίας σε έναν διαγωνισμό με μεγάλη ακρίβεια και αξιοπιστία στα αποτελέσματα της κριτικής .
Η μεγάλη πρόκληση για μένα είναι ότι διαγωνίζομαι με εικόνες που έχουν γίνει σε πραγματικά μυστήρια και όχι μέσα σε ένα στούντιο που εκεί τα πράγματα είναι πιο ελεγχόμενα και φυσικά με χρήση μοντέλων και ανθρώπων που έχουν γνώση σε πόζα και στήσιμο.
Έτσι λοιπόν κατάφερα να αποσπάσω 2 χρυσά 9 ασημένια και 23 μπρούτζινα σε κατηγορίες όχι μονό γάμου άλλα και τοπίου από τη μαγική Κεφαλλονιά μας , και σε άλλες κατηγορίες όπως αρχιτεκτονικής – διαφημιστικής – αεροφωτογραφίας και άλλες ακόμα .
Και όλα αυτά μέσα στην όμορφη Κεφαλλονιά.
Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους για τις όμορφες στιγμές και εικόνες που μου χαρίζεται να είστε όλοι καλά!
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.